Cum comand

Cum comand

Swissespresso.ro vă pune la dispoziţie următoarele modalitaţi de comandă .

1. Comandă pe site

Aceasta este metoda recomandată pentru a comanda produse, datorită urmatoarelor avantaje:

- Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;
- Aveţi acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastră si la comentariile pe care consultanţii nostri de vânzari le adauga acestei comenzi.

Pentru a lansa comenzi este necesar să vă inregistraţi (adică să vă creati un cont de client), folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumpărături "virtual", in care dumneavoastră adăugaţi produse folosind butonul CUMPARA. Acest buton il puteţi găsi in dreapta fiecarui produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Cand aveţi in cos toate produsele pe care doriţi sa le cumparaţi si vă decideţi sa trimiteţi comanda, in Cosul de cumparaturi aveti de ales: modalitaţile de livrare si plată , tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare; puteti sa adăugati oricand datele despre firma Dumneavoastră sau alte adrese folosind Contul meu. Dacă aveti alte observaţii in legatură cu comanda, le puteti scrie la rubrica Observatii. După ce ati bifat optiunile dorite, dati click pe butonul Trimite comanda.

2. Comanda telefonică

Pentru comenzi telefonice sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre consultanţii nostri de vanzari va va prelua comanda :

TELEKOM 021.222.52.15
ORANGE   : 0743.655.079