Calitate barista savurată acasă

Calitate barista savurată acasă
Barista este calificativul cel mai înalt pe care îl poate obține o cafea, întrucât ea denotă nu doar gust desăvârșit datorită abilităților celor care o prepară, dar și constanța calității. Întotdeauna la fel de bună.
Acest lucru se datorează espresoarelor Cremesso - indiferent de variantă, semi automată sau automată.

La creme de la creme

La creme de la creme
Un espresso fără cremă nu este un espresso. De aceea am avut grijă ca presiunea care asigură crema perfectă, de 19 bari, să fie menținută de toate espresoarele Cremesso. Aceasta asigură cantitatea perfectă de apă în cafeaua proaspătă și aromată.

O cafea gata până numeri la 15!

O cafea gata până numeri la 15!
Cu 15 secunde timp de încălzire al aparatului, Cremesso este printre cele mai rapide espresoare de pe piață în acest moment.

Capsule fara aluminiu

Capsule fara aluminiu
Capsulele Cremesso sunt fabricate din polipropilenă, acestea sunt degradabile 100% și pot fi aruncate odată cu gunoiul menajer.

60 de ani de experienta în prajirea cafelei

60 de ani de experienta în prajirea cafelei
Da, chiar 60 de ani. Experiența înseamnă întotdeauna răbdare și perseverență în a obține rezultate cât mai aproape de perfecțiune. La Delica se importă cea mai bună cafea, apoi se prăjește, se macină și ambalează la cele mai înalte standarde, obținute cu efort după 6 decenii.

Sustenabil, ecologic

Sustenabil, ecologic
Două cuvinte pe care leauzim din ce in ce mai des în jurul nostru, și care sunt literă de lege pentru Cremesso.Întreaga gamă de cafea îndeplinește criterii exigente de sustenabilitate și producție ecologică, precum și de etică socială.Pentru transparență, fiecare transport de cafea poate fi urmarit de la momentul recoltării până ajunge în ceașcă, cu ajutorul funcției de trasabilitate.

Aromasafe

Aromasafe
Fiecare soi de cafea are aroma proprie, distinctă. Pentru a savura aceste arome și orice combinație a lor, folosim capsule realizate astfel încât să păstreze în întregime prospețimea, mirosul și gustul cafelei pe care o conține.

Energy save

Energy save
Grija pentru a proteja mediul înconjurător este cea care a determinat o construcție a espresoarelor Cremesso care le plasează pe primul loc privind consumul redus de energie electrică. Consumul maxim al unui espresor Cremesso este de 0,3 W in modul stand by, cu 60 % mai puțin decât orice alt espresor.

Origini elvetiene

Origini elvetiene
Delica- sună delicios nu-i așa ? Este numele companiei producătoare de cafea Cremesso. 
Parte a grupului Migros și specializată în produse aduse la rang de delicatesă, Delica importă boabe de cafea fără cusur, le prăjește și procesează ca apoi să le ambaleze cu tehnologie înaltă, așa cum numai elvețienii știu să facă.

Disponibilitate

Disponibilitate
Cu o experiență extinsă privind distribuția de cafea și în special în cea a cafelei pentru espresoare de casă, swissespresso.ro este singurul distribuitor a gamei de cafele Cremesso pe piața românească .
Vă invităm să ne contactați pentru informații și comenzi la office@swissespresso.ro . 

Pregatirea ceaiului

Pregatirea ceaiului
Cremesso nu ofera doar cafea, ci este totodata primul sistem de cafea cu capsule cu pompa de 19 bari care ofera si ceai, prin acelasi aparat. Gama de ceaiuri include trei tipuri de ceai: Ceylon Pekoe, Fruit Fantasy, Peppermint sau Rooibos Vanilla.