EDITIE LIMITATA LA LAGUNA

EDITIE LIMITATA LA LAGUNA

  • Sortiment: Editii speciale
  • Intensitate: 1 2 3 4 5
  • Continut: 16
  • Dimensiune ceasca:

24,95 lei

Sunt 0 review-uri adauga un review
  • COD PRODUS: CRLAG

  • Livrare imediata

Descrierea produslui

Capsule cafea Cremesso - Editie Limitata LA LAGUNA 16 buc

Elvetia este recunoscuta pentru calitatea exceptionala a produselor fabricate in limitele sale geografice, fie ca vorbim despre cutitele Swiss Army sau despre ceasurile elvetiene, iar acum despre cafeaua sa. Capsulele de cafea Cremesso contin pana la 1000 de arome atent selectionate de la cele mai exclusiviste branduri, asigurand asftfel garantia unei bauturi exceptionale, a unei experiente de neuitat. Acelasi lucru poate fi spus si despre espresoarele Cremesso ce folosesc presiune de pana la 19 bari pentru a produce o cafea de cea mai inalta calitate.
Ca si in cazul multor lucruri in viata, cafeaua tine de gustul fiecaruia. Cremeso ofera prin cele 5 arome ale sale o cafea pentru fiecare moment al zilei, o cafea pentru fiecare gust. De la cea mai scazuta intensitate pana la cea moderata si de la cea tare pana la clasica, capsula pastreaza aroma intacta pana in momentul utilizarii. Cafeaua Cremesso facuta exclusiv din cele mai calitative boabe de cafea culese din intreaga lume ne va oferi intotdeauna gustul cafelei proaspat rasnita.
O compoziție din crème de la crème din La Laguna, cafeaua Arabica este prelucrată într-un eco-pulverizator de economisire a apei și uscata mecanic timp de 24 de ore.
Cafeaua Arabica pentru această ediție limitată provine de la La Laguna, un sat din nord-vestul Honduras. Cultivat la 900-1200 m deasupra nivelului mării, de cinci fermieri de cafea, care au reușit să convingă cu cea mai bună calitate a cafelei și cu cel mai intens profil de gust

Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Specificatiile produslui

Intensitate

3

Sortimente

Editii speciale

Dimensiunea cestii

Mica, Medie

Capsule

16

Sunt 0 review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Adauga un review
LUNGO DECAFFEINATO

23,95 lei

FRUIT TEA

23,95 lei

LUNGO VANIGLIA

23,95 lei

LUNGO IRISH COFFEE

23,95 lei